Klänning med hjärtan

Sicken söt hjärtklänning de fått in på Asos-Curve, den skulle jag kunna tänka mig att dansa in våren i.

/Thina

Posted on by Thina in Inspiration and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Klänning med hjärtan

 1. Elisabeth says:

  Hej!
  Tänkte bara säga att jag bytt blogg om du är intresserad av att kolla in någon gång vad vi gör i Thailand….http://apieceofpai.blogspot.com/ Jag gillar den hjärt prickiga klänningen. Den skulle passa på dig! Kram

 2. caroline says:

  Ja, visst är den helt underbar! :) Jag vill gärna investera i denna söta klänning.

 3. Jojo says:

  Vilken söt klänning! Jag är en ganska ny läsare och ett stort fan av din blogg! Jag har aldrig handlat från Asos men nu var jag inne och kollade och såg att de hade så mycket fint så jag blev sugen. De har dessutom gratis frakt verkar det som. Har du erfarenhet av att handla från dem? Jag undrar om du vet om storlekarna är normala hos dem? Det kan vara svårt när man ska köpa på internet och har man otur kan man få ett plagg som sitter som ett korvskinn eller som ett tält trots att man tar den storleken man brukar ha. :-)
  Kramar!

 4. karin says:

  Åh. Fantastiskt fin klänning! SUPERSNYGG! Jag har aldrig handlat kläder från Asos, brukar det fungera bra med frakt och så? Hur lång tid brukar det ta? Och hurdana är storlekarna? tack för en fin och peppande blogg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA-bild

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>