Senast shoppat från Asos

Nu har jag klickat hem lite kläder från Asos, lovar visa upp dem när jag får dem. Håll tummarna att de är snygga, för man vet ju faktiskt aldrig så noga. Jag hade velat klicka hem kanske 10 plagg till, men vem är miljonär?

Nästa gång blir det lite roligare kläder!

Nu behöver tips på sköna ballerinaskor och vårskor över lag. Peppra mig.

Kram /Thina

 

Posted on by Thina in Shopping and tagged , , , . Bookmark the permalink.

8 Responses to Senast shoppat från Asos

 1. M says:

  Ooohh.. Den svarta måste jag ha!

 2. sara says:

  Konstigt nog så var 99:- ballerinorna från H&M i år både söta och SKÖNA. Jag beställde ett par online redan i februari tror jag och jag kommer köpa fler par. De finns i butik nu i fler färger. De är i skinnimitation och har en liten enkel rosett framtill.
  /Sara :)

  • Thina says:

   Åh vad bra, de är ju jättesöta, ska kolla in dem. Passar de på padd-fötter också (breda)

   • Anna says:

    Jag har också såna och jag skulle säga att de passar sådär för breda fötter. Fötterna går ner, men de blir rätt uttrampade efter ett tag, om du förstår vad jag menar? De tappar liksom formen.. Sjukt svårt att hitta ballerinor för breda fötter faktiskt!

 3. carmen says:

  den svarta klänningen är jättefin, hade den på en begravning för några månader sedan, mycket poppis var den. du måste dock ha en rak balkonett-bh för att den inte ska synas i ”kanterna”.

 4. caroline says:

  Den vit-svart randiga kjolen är verkligen snygg! Jag upplevde dock den väldigt lång. Mest troligen kommer jag att kapa den 10-15 cm för att den ska c:a 5 cm nedanför knäet. Annars blir det en långkjol på mig. :-)

  Vad roligt att få se dina nya ASOS-kläder när de har kommit!

 5. shara says:

  Bra val! :D
  Den svartvita kjolen planerar jag klicka hem inom en snar framtid :)

 6. Ella says:

  Jag har precis köpt årets ”ballerinas”. Vet inte riktigt om jag ska kalla dem så, för de känns nästan mer som vanliga skor än ballerina. Lite mer rejäla, liksom. Så ser de ut, men svarta. Har allting som jag gillar med skor – bred läst och resårband som gör att de sitter kvar, trots sjukt höga fotvalv.

  Ber om ursäkt för ofrivilligt spam. Ta gärna bort det som 3-åringen hjälpte mig att skicka. :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA-bild

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>