Lane Bryant

Gissa om jag blev glad när jag fick en inbjudan till Lane Bryant Bloggers Conference under Full Figured Fashion Week i New York i juni. Femtio stycken bloggare har blivit utvalda att spendera dagen med Lane Bryant där vi kommer att få en sneak peak på höstens mode, nätverka med andra bloggare och lyssna till deras designers och formgivare i ett round table-samtal.

/Thina

Posted on by Thina in My life in general and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

9 Responses to Lane Bryant

 1. Linda says:

  Åhå! Stort grattis! Detta är du verkligen värd. Du kommer få en toppenresa och det ska blir så spännande att läsa om dina äventyr over there :-)
  Vill även passa på att tacka dig för alla uppmuntrande inlägg och alla tips om kläder i stort och smått! Sedan jag började följa din blogg har inte bara min garderob förändrats till det bättre. Även jag själv har förändrats, men en massa mer självförtroende! In och utsida…du har verkligen gjort skillnad för mig. Stort tack och ha en kanonresa!

  • Thina says:

   Linda du skulle se mitt stora leende nu, det är ju precis därför bloggen kom till. Massa kramar och uppmuntran till dig och tack för att du följer mig.

 2. Ulrika says:

  Vilket flyt du har nu, grattis!

 3. Kristina says:

  Skickar Lane Bryant till Sverige?

  • Thina says:

   Nej de skickar tyvärr inte internationellt, men kanske man man påverka dem att börja tänka om.

 4. Luiza says:

  You go girl! :D Helt underbart!

 5. Fancy Lane says:

  Thina, det kommer bli DU som får Lane Bryant att börja skeppa till Sverige. Jag bara känner det på mig. Du skulle ju förändra mode-Sverige, remember? ;-)
  Stolt kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA-bild

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>