Dagens önskeoutfit

Den senaste klänningen från Asos Curve sätter onekligen fart på fantasin trots att de inte riktigt är mina favoritfärger. Men med en frisyr a la Dita Von Teese, röda läppar och naglar hade det varit en succé. Klänningen finns upp till storlek 26 och kostar stora 150 pund , väskan 22 pund och örhängena 6 pund och finnas att köpa på Asos.  Skorna kommer från H&M och kostar 299 kronor.

Vad tycker ni själva om klänningen, rätt färg, fel färg, för mycket lagom. Hur hade ni stylat den?

Kram /Thina

Posted on by Thina in Check this out, Inspiration and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Dagens önskeoutfit

 1. Anja says:

  Så fort jag såg klänningen på ASOS så tänkte jag att du skulle ha med den på bloggen. Klänningen är jättefin i modellen men det är lite gardinvarning på tyget tycker jag… Jag hade matchat klänningen med en liten kofta och kilklackar på fötterna!

 2. Riktigt snygg! Jag hade kortat den lite och slagit till med röda pumps till. Eller varför inte knallblåa.

 3. Shara says:

  Åh jag tycker den är helt fantastisk! Som en härlig 70-talstapet! Jag hade nog kombinerat den med ett par enkla ballerinaskor!

 4. Samantha says:

  Jättesnygg !!
  Måste bara fråga er/dig hur är storlekarna på klänningar hos asos ?
  Hade tänkt beställa 1 eller 2 klänningar därifrån därav frågan!
  Jag har ”normalt” storlek 50 eller 52 i klänning beroende på material.

  • Thina says:

   Jag rekommenderar att du läser på deras måtttabell för bästa resultat och mäter dig själv.

 5. Snow says:

  Älskar den klänningen. Hade matchat med ett smalt lackbälte jag har, ett par svarta lackskor (50-talsstil), svarta näthandskar (kort modell), min farmors gamla guldfärgade kuvertväska och pärlsmycken för hela slanten… :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA-bild

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>