Som glassar i solen

Fina nyheter från Dr Martens, de känns som små glassar i vårsolen.

Vad tycker ni? För sötsliskigt eller smaskigt?

/Thina

Posted on by Thina in Check this out and tagged , . Bookmark the permalink.

9 Responses to Som glassar i solen

 1. Petra says:

  ÅH vad fina! Speciellt de två översta ^^

 2. Messa says:

  Åh! Älskar! Jag har aldrig haft ett par Dr Martens för jag har hört skräckhistorier om hur svåra de är att gå in. Jag får skavsår av raggsockar typ. Men nu när jag ser de här så… Hmm.

  • Elina✿ says:

   De är ingen höjdare att gå in, men tar man det i lugn takt (inte som jag som gick långpromenad i dem) så går det ganska bra. När du väl har gått in dem kommer du aldrig äga bekvämare skor!

 3. Elina✿ says:

  Tycker det är bra med variation så att alla kan ha egna dr martens :)

 4. Jennie says:

  Hej! Det här har inget alls med Doc Martens att göra (vilka jag för övrigt blev glad av men aldrig skulle bära), men jag vill tipsa om några fina bröllopsbilder som jag ramlade över. Jag tycker att det är alltför många ”skinny weddingphotos” därute. Säg mig inte hur många som ”bara ska gå ner i vikt innan vi gifter oss”. Dumt säger jag, när man kan vara såhär vacker: http://ruffledblog.com/eco-friendly-california-wedding/

 5. Vilken skön blogg du har:) och jag följer nu.

  Om du gillar inredning kan du kolla in min blogg:)

  Ha en kanondag

  LOVE Maria från inredningsvis.se

 6. Oh….jag har haft ett par doc Martens i skoförrådet sen 14-års ålder och lär ha så till dödagar, det är MIN typ av dojja. Jag gillade de gula väldigt väldigt mycket :)

 7. Anna says:

  Alltså, de längst upp till höger är fantastiska! Tyvärr är jag nog en såndär trist praktisk person som tänker att om man ska lägga över 1000 kr på ett par skor så ska det vara ett par som passar till så mycket som möjligt. ^^

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA-bild

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>