Senast Shoppat

Jag fick ju som ni vet ett presentkort på Asos när jag fyllde år. Så härom dagen slog jag till och beställde den gröna och den svarta klänningen från Asos Curve. Jag har fortfarande lite pengar kvar att handla för, men just nu väller det verkligen in nya snygga plagg i butiken så jag har lite is i magen och bidar min tid.

/Thina

Posted on by Thina in Shopping and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

7 Responses to Senast Shoppat

 1. Messa says:

  Åh, ja, nu är det verkligen sjukt mycket snygga grejer på Asos. Jag beställde gråa och gröna jeans och en dödskallet-shirtklänning som jag går och väntar på. Men det är som du säger, man får vänta lite också!

  • Thina says:

   Ja jag har ögonen på en del saker på New Look som jag vill lägga vantarna på också. Jag har inte varit sugen på att shoppa kläder på ett tag, men nu börjar det komma ut en del intressant. Kram

 2. Åh vad fin den högra var…jag gillade den vänstra med, men den högra var liksom mer OMG-snygg..

 3. Tycker asos ska ge mig hela deras sortiment just nu. Så mycket snyggt!!!

  • Thina says:

   Ja kunde vi inte få gå in på Asos lager och plockat på oss massor och bara frossat loss i provrummet, vilken dröm!!!!!!!!

 4. Linda Anderberg says:

  Har aldrig handlat på Asos förut (har faktiskt aldrig handlat från webbutiker utanför Sverige) men är sjukt sugen. De har ju massa snyggt! Hur är deras storlekar?
  Jag har ca strl 52 och xxl på tex Lindex. Tror du strl 24 skulle funka för mig då?

  Den gröna klänningen du beställt är såå snygg!

  • Thina says:

   Ja jag tror absolut att storlek 22 skulle fungera bra för dig, de är ganska generösa upptill så har du större byst så hurra glatt, jag har inte tillräckligt stor för att ”fylla ut” där uppe ofta. Kolla gärna måtten i tabellen innan du beställer och mät dig själv för att vara på säkra sidan. Det är verkligen lika enkelt att beställa från Asos som av vilken svensk webshop som helst. Kram och lycka till.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA-bild

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>