Desperat annons

Det är sällan jag reagerar eller ens lägger märke till annonser och reklam på internet. De flimrar omärkt förbi och är sällan något jag fokuserar på. Men härom dagen såg jag en annons över axeln på  Mike som fick mig att reagera.

När jag ser den här annonsen så uppstår det en känsla av uppgivenhet och irritation på samma gång. Varför finns den ens?

Det enda vi kan se är att tjejen i annonsen har en saftig rumpa, that’s it och det är också hennes rumpa som gör att hon i annonsen anses vara ful och desperat.  Eller får hon stå emot för att dölja att hon inte är snygg? Vad vi kan utläsa är i alla fall att hon någon som man ska förbarma sig över och träffa även fast man egentligen kanske inte vill. För även fula behöver kärlek och någon att ha kul med.

Jag ser inget fel med henne alls, jag tycker inte hon är ful, av det lilla jag kan se. Jag tycker hon har en härlig rumpa och det är faktiskt allt jag kan säga om bilden. Det finns inget som säger att hon är desperat och jag ställer mig frågande till om skulle hon vara det på grund av att hon har en saftig rumpa, eller om hon anses vara tjock, eller dölja att hon är ful för den delen. Eller hur ligger det till? Varför skulle fula tjejer vara desperata?

Om jag famlar efter halmstrån så skulle kanske annonsen kunna mena att män bör vidga vyerna och dejta kvinnor med olika utseenden, men jag tycker snarare reklamen säger ”knulla fult,  knulla ofta”.

Vad tycker ni, vad får annonsen er att känna?

Kram / Thina

Posted on by Thina in Check this out and tagged , , . Bookmark the permalink.

12 Responses to Desperat annons

 1. Malin says:

  Min tolkning av den är att tjejer som är fula i ansiktet kan ha en härlig rumpa som man som kille kan fokusera på om man vill knulla… Lika bedrövligt det, men jag ser det så istället för att rumpan skulle vara det ”fula”.

 2. Elina✿ says:

  Känner äckel. Av ALL sexualiserande reklam.

 3. Mia says:

  För mig innebär annonsen ett fördömande av tjocka tjejer. Hon är inte smal eller enligt normen, alltså är hon ful. Och fula (tjocka) tjejer får aldrig ligga. Eller ha roligt. Eller känna kärlek. Och jag blir så vansinnigt arg, varför ska det vara så jävla accepterat att se ner på och håna någon bara på grund av kroppsformen! Vad är det för jävla trångsynta, puckade värderingar som reklamen anspelar på och för vidare? Fula (tjocka) tjejer är tydligen desperata och lätta på foten på grund av det, vilket i förlängningen innebär ytterligare en anledning att se ner på dom! Argh! Människor med det synsättet kan dra åt helvete!

  …Oj, jag blev visst lite upprörd. Oh well, sånt som hände =D
  För övrigt anser jag att hennes rumpa är underbar, om man får dregla lite =)

 4. Jag höll på att blogga om den där annonsen med, men avbröt mig, för det blev mest ett avgrundsvrål, tack för att du formulerade det jag skulle tänkt om jag hade kunnat samla mig, men det gick inte. Jag kände mest för att slåss. Typ.

 5. Min spontana reaktion (som antagligen säger mer om mig än om bilden) var bildens alltigenom usla fotokvalitet. Samma tjej i samma kläder i en annan ljussättning och med annan kamerautrustning (och fotograf) skulle varit en läcker attraktiv bild. Här vill man tydligen ge andra associationer och har då valt en extremt kass bild med fula skuggor.

 6. Ingrid says:

  Jag håller med Kristina Svensson, den usla fotokvaliteten fick mig först att tänka att det är nån slags skämt-annons (mkt dåligt skämt visserligen). Att någon har hackat sidan där annonsen fanns, liksom. I övrigt känner jag bara äckel över att den här typen av annonser alls finns. Jag skulle väldigt gärna vilja träffa människan bakom annonsen och få reda på vad det är för person som över huvud taget kommer på tanken. Hur tänker man, liksom?!

 7. Trodde alla fula tjejer va feminister. Och feminister hatar ju män och vill inte knulla. Bara omedvetet.

  Nämne skämt åsido, sjukt äcklig bild. Dels finns det inget som säger att det på nåt sätt är synd om fula tjejer. Sen är det ju tragiskt att ful alltid ska kopplas ihop med tjock. Och tragiskt att folk överhuvudtaget ska va så jävla intresserade av vem som knullar med vem.

 8. Markus says:

  När jag ser annonsen, känner jag att tjejen där gillar bli tagen analt. Och gärna med en lång, annars är det ingen idé eftersom en kort inte skulle nå så djupt p g a skinkorna som då blir ivägen. Och det är inte alls fult.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA-bild

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>