Look Book Asos Curve


Asos Curve Look Book 1asos lookbook 2Asos lookbook 3Asos lookbook 4Asos lookbook 5Asos look book

Asos LookAsos Curves Look Book för vår och sommar, vissa av plaggen kan man redan klicka hem.

/Thina

Posted on by Thina in Check this out and tagged , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Look Book Asos Curve

 1. Ragna says:

  Så knepigt att det kallas Curve, när modellen har helt normal, sund, kropp. Men jaja, vi lever inte i en utopi. Men kläderna var skitsnygga allihop, måste gå in och kolla hur det där svartvita grafiska klänningen med trianglar ser ut!

  • Thina says:

   Kläderna finns i storlek uk20-26 och jag betvivlar att storlek 20 sitter särskilt bra på många av av deras modeller, jag hade önskat att de hade visat kläderna på modeller i storlek 20 istället. Knäppt!

 2. Bigfashion says:

  Asos Curve har alltid så fina kläder!

 3. MLI says:

  Modellen kan väl inte ha strl 20 som är minsta strl för curve? Jag beställde strl 20 men fick returnera allt för det var för stort, och jag är större än modellen. Jag tycker det är så vilseledande och jag vet inte alls vilken storlek jag ska ta längre…

  • Thina says:

   Nej modellerna har inte storlek 20 alls, de har snarare högst storlek 16. Jag tycker du ska titta å Asos vanliga utbud istället som kan finnas upp till storlek 18 och kolla in måtten så blir kläderna troligtvis i en mer passande storlek. Tråkigt att de inte passade.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA-bild

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>