Skolavslutning

Det är inte helt enkelt att hitta den perfekta klänningen till skolavslutningen eller studenten därför tänkte jag tipsa om några fina klänningar som passar till dessa tillfällen. Klänningarna kommer från New Look Inspire och finns upp till storlek uk26.

Avslutningsklänningar

 1. Vit broderad klänning, £24.99
 2. Puderfärgad klänningen med spetskrage, £19.99
 3. Krämfärgad klänning med spetsöverdel, £50.00
 4. Vit klänning mer svarta spetsdetaljer och svart krage, £42.00
 5. Dip hem-klänning i spets, £42.00
 6. Puderfärgad klänning med guldrosett-detaljer, £29.99

Kram på er /Thina

Posted on by Thina in Inspiration and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Skolavslutning

 1. Bea says:

  På tal om något helt annat. Besökte vårdcentralen idag och när jag kom in i väntrummet satt där två tjejer i 14-års åldern. PANG! Så förflyttades jag ungefär 13 år bakåt i tiden. Sättet de tittade på mig och följde mig med blicken. Så uppenbart att något var fel. Hursom. Jag satte mig bredvid dem med en stol emellan och började läsa en tidning. Fortfarande kände jag hur de tittade på mig. Och sedan kom det. En viskning. PSSSTVISCHVISCHPSSST…Och det var så tydligt att det var mig de pratade om. Lite till PSSSTVISCHVISCH. Och sedan ”ja, men alltså. när min faster gifte sig var hon skitsmal och sedan bara. blev hon skittjock. verkligen skittjock. så att hon inte typ inte skulle få plats nästan…”

  Det var som om jag var 14 år gammal igen. Lite tråkigt att förflyttas bakåt i tiden, det måste jag erkänna. Men samtidigt så JÄVLA skönt att inte bli en våt fläck och bryta ihop. Utan känna ”jes. jävligt tjock tydligen. jävligt.” och så är det färdigt. Och vet du? Det har jag dig att tacka för. Och tusen andra plussizebloggare. För även om jag inte alltid trivs med mitt utseende så har era ord gått in och planterat sig kring hjärtat. Tjock är en beskrivning av någons utseende. Inget annat. Tack <3

  • Thina says:

   Du har så rätt Bea, tjock är bara en beskrivning på hur någon ser ut och det innebär inte for shit hur någon är. Jag blir så glad att du inte bröt ihop till en liten fläck, för innerst inne är det troligtvis de där två 14-åringarna som har mest problem och ångest över hur de ser ut. Tusen kramar och uppmuntran till dig <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA-bild

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>