Dagens Outfit

20130606-140835.jpg

Klänning och bolero från Lindex
Sockar och halsband H&M och skor från Din Sko och fantastiska vita vinterben.

/Thina

Posted on by Thina in Outfits. Bookmark the permalink.

6 Responses to Dagens Outfit

 1. Elin says:

  Har du något under för att slippa lårskav?

  • Thina says:

   Dagen till ära hade jag ”cykelbyxor” om jag inte har något alls så blir det inte särskilt skönt. Men det finns ju många alternativ för att slippa lårskav. Det mest populära jag hör om just nu är secret shield som man bland annat kan köpa här. Kram

 2. Tänkte också fråga om hur du undviker lårskav, men någon annan hann före. Skriv gärna hur det funkar med secret skin om du provar.

  (Du är jättefin som vanligt, fast så ska man ju inte skriva, det är bedömande och värderande, utan jag ska skriva: Du ser härligt självsäker ut i den coola klänningen , får lite fina retrovibbar till ett flytt femtiotal- kanske är det glajjorna?)

 3. Kicki says:

  Jag säger bara BYXUNDERKJOL!!!! :-D Förstår inte hur jag kunnat leva utan den innan. Sjukt sval,skön och har räddat mig genom många varma sommardagar och solsemestrar. Damella tillverkar den. Mitt bästa köp någonsin!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA-bild

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>