OOTD

20130704-204647.jpg

Ikväll är jag ute med Jennie och lyssnar på Åsa Fong som tolkar Edith Piaff. På mig har jag en klänning från Lindex Generous och en kort jacka från Weekday plus ballerinas från din sko.

Hoppas ni har en bra kväll, det har jag.
Kram / Thina

Posted on by Thina in Outfits. Bookmark the permalink.

3 Responses to OOTD

 1. Samantha says:

  Hej !
  Undrar om du kan berätta var du köper dina bh:ar?
  Tycker det är lite svårt att hitta snygga och sköna bh:ar i större storlek i svenska butiker !
  Köper du dina via internet eller ?
  Hoppas på tips från dig ! :)

  • Thina says:

   Just BH:ar är otroligt svårt att tipsa om då alla gillar olika typer av bh:ar dessutom ser människors byst så otroligt olika ut. Mitt bästa tips är att gå till en bra Bh-butik och få hjälp med att prova ut en BH som passar dig. Det är inte billigt, men sen kan man browsa på internet efter dessa BH:ar och exempelvis http://www.figleaves.com/ har många BH:ar som dessa butiker säljer och där kan man hitta dem till billigare pris. Jag har köpt en del BH:a från KappAhl men de passar inte riktigt mig, jag har en modell jag tycker är bra från Lindex och sen har jag även köpt en del från Lane Bryant. Men mitt bästa tips är att gå till en butik som är specialiserad på att prova ut BH:ar och prova tills du hittar en som är perfekt för just dig. Kram och lycka till.

 2. Carina says:

  Alltid lika fin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA-bild

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>