Marina Rinaldi

Italienska Marina Rinaldi (syster-märke till Max Mara) är ett av få riktiga high-end märken i världen när det kommer till plus-size. Vi har sett hennes kläder på catwalken i Milano. Hon anser att mode är till för alla kvinnor, oavsett storlek. Fashion Beyond Sizes helt enkelt.

Marina Rinaldis nya kampanj Women Are Back är ett samarbete med 12 bloggerskor från olika delar av världen som alla fått möjligheten att tillbringa tid i Milano med Marina Rinaldi.  Hashtaggen #WomenAreBack går att följa på twitter och projektet kommer att avslöjas i sin helhet under de kommande månaderna. Spännande!

Marina-Rinaldi-WOmen-are-Back-001Ovan kan ni se följande bloggerskor:

   Marie Denee -USA                      Edith Dohmen – NL                     Shila Kreuzer – CH 

Roberta Scagnolari – Italien         Tanesha Awasthi -USA               Ditte Vallo – Danmark 

Iris Tinunin – Italien                  Katya Zharkova – Ryssland     Stephanie Zwicky-Frankrike

Melike Carpatan -Turkiet             Georgina Horne – UK                 Gabi Gregg – USA 

Helt enkelt underbara inspirerande bilder på vackra plussize-kvinnor som alla delar Marina Rinaldis och mina tankar om att mode är till för alla kvinnor. Jag tror och hoppas att det i framtiden kommer att bli fler både män och kvinnor som delar denna åsikt.

YouTube Preview Image

/Thina

Posted on by Thina in Check this out and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA-bild

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>