Rick Owens Spring 2014

Den är ingen hemlighet att jag gillar Rick Owens kläder som många gånger beskrivs som “glamour meets grunge.” Under Paris Fashion Week stod han verkligen ut i mängden när han introducerade sin Spring 2014 RTW kollektion. Stepgruppen Step With Momentum representerade hans kollektion i svart och beige på catwalken. Det finaste i kråksången var att alla kvinnorna är i olika storlekar, från varierade etniska bakgrunder. Efter det kunde alla andra packa och åka hem för Rick stal showen och var namnet på allas läppar. Jag hoppas och önskar få ser fler designers som vågar gå ett steg längre och som vågar använda människor i olika storlekar. Det är egentligen lite trist att det anses så ”crazy”.

RickOwens Sping 2014_1RickOwens Sping 2014_0Rick Owens spring 2014_1Rick Owens Spring 2014_4 Rick Owens Spring 2014-3Rick Owens Spring 2014_8Rick Owens spring 2014_5Rick Owens Spring 2014_10Rick Owens spring 2014_7Rick Owens Spring 2014_6

Bildkälla: style.com

YouTube Preview Image

För mig tar det här ”strut on the catwalk” till en helt annan nivå och jag gillar de mauri-inspirerade ansiktsuttrycken och steppen.

/Thina

 

 

Posted on by Thina in Check this out and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Rick Owens Spring 2014

  1. Viran says:

    Fy fasiken vilka coola brudar! En armé med starka kvinnor marscherar in och fyller scenen med fantastisk attityd. Så härligt att se kvinnlighet gestaltas på annat sätt än vänhet och blygsel! + att de bär kläder som det går att röra sig i, inga snäva fodral eller sköra tyger som begränsar rörelsemönstret.

  2. Anna J says:

    Så himla bra. Jag satt med gåshud igenom hela videon. Allt var bra: kläderna, skorna, kvinnorna och deras attityd, deras show och musiken. Fantastiskt! Mer sånt i modevärlden: Mångfald!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA-bild

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>