Senast Shoppat

Den senaste tiden har jag handlat lite höstkläder. Här får ni se mina fynd. Så sent som idag klickade jag hem några plagg från New Look Inspire och Asos Curve.

senast shoppat 1Den vinröda koftan från Cubus har ni redan sett på och kommer absolut bli ett av höstens favoritplagg. Även den andra koftan från Cubus och jag måste tillägga att IRL är den mer puderfärgad än på bilden, är jätteskön. Så alla ni som gillar långa koftor kolla in Cubus just nu. Jag köpte även två par billiga kängor på Skopunkten för 299 kronor styck. Jag har redan DrMartens men de är ju så jävliga att gå in, så dessa passar bra som komplement.

Jag klickande även hem den svarta och den lila klänningen från New Look Inspire. Det ska verkligen bli spännande och se hur de ser ut när de dimper ner i brevlådan. För det kan verkligen bli både hiss och diss på båda känns det som.

Senast shoppat 2Den här klänningen i acid wash från Asos Curve åkte mer och en waterfall-kofta med fejkskinndetaljer från New Look Inspire.

Så nu har jag lite nya höstkläder att se fram emot. Vad vill ni ha på er i höst?

Kram /Thina

 

Posted on by Thina in Shopping and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Senast Shoppat

  1. Pingback: Senast shoppat | Heloo Cupcake

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA-bild

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>