MYNT 1792 Collaboration

New York-baserade företaget MYNT 1792 har ett mindset som jag verkligen gillar. De tänker målgrupp, nyckelinfluenser och för vem de faktiskt designar kläder för. Det är sådant som får mig att gå igång på alla cylindrar. För att de har förstått att det är viktigt att lyssna till och ha en bra kommunikation med sin målgrupp och dess nyckelinfluenser. Vilket kan skapa ett gynnsamt företag som uppskattas av konsumenterna. Det är SÅ jag vill att fler företag ska arbeta.

MYNT 1792 samlade 5 plusbloggare och samarbetet har mynnat ut i att dessa fem plus-bloggare fick möjligheten att designa, skapa och utforma sina egna jackor/kappor. Det här blev resultatet.

nicolettelook2_3nicolettelook2_2Nicolett Mason

nadialook2_2nadialook2_3Nadia Aboulhosn

all_look2_2all_look2_3

Allison Teng

kellielook2_1kellielook2_2

Kellie Brown

franlook2_1 (1)franlook2_3

Franceta Johnson

Jag gillar allihop, skulle gärna haft en av varje. Men måste jag välja en blir det Allisons.  Vilken är din personliga favorit?

Dessa kappor och jackor kommer att komma ut i November, men tyvärr skeppar MYNT 1792 enbart inom USA och Kanada än så länge. Men en del av er klädtokiga brukar kunna lösa sådant ändå. Jag blir ändå otroligt pepp av sådana samarbeten och önskar att något företag i Sverige skulle våga något liknande.

Kram på er /Thina

Posted on by Thina in Check this out, Inspiration and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA-bild

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>