Shine-ett lysande event

Förra måndagen var jag på event med Shine. Det var verkligen en kväll i lyxens tecken med champagne, choklad tillsammans med fantastiska Lars Wallin och Emanuel Andrén.

Thina På Shine EventMingle 2 Shine EventMingle Shine EventLars Wallin känns så otroligt jordnära ödmjuk och fin vilket gör mig riktigt glad.  Hans klänningar är helt enkelt andlöst vackra.

Lars Wallin Shine Event_5

Lars Wallin Shine EventLars Wallin Shine Event_3Lars Wallin Shine Event_2

 Jag skulle mer än gärna haft en version av den silverglittriga klänningen på mig.

Efter Lars Wallin var det provsmakning av Emanuel Andréns choklad. Det finns få människor som är så charmiga och underhållande som Emanuel. Han målar upp bilder för publiken hur han tänker när han skapar sina praliner, som för övrigt ser ut som konstverk i sig. Dessutom gör han det med mycket humor, hjärta och glimten i ögat. Får ni chansen att prova hans choklad så gör det, Hollywoodfruarna älskar dem, precis som jag och prinsessan Victoria.

Emnauel Andrén Shine EventEmanauel Andrén

Alla bilder är från Shine Network.

Tack till Anca Dumitrescu för en underbart lyxig kväll.

/Thina

Posted on by Thina in My life in general. Bookmark the permalink.

One Response to Shine-ett lysande event

  1. Anki says:

    Tack underbara Tina!

    Hoppas att du kommer Shine nästa magiska kväll som blir en tribute till ABBA original och bjuder på catwalk, intervjuer, livemusik, mingel med bubbel och snittar och mycket, mycket mer.

    http://www.shinenetwork.se/event

    Kram/Anki

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA-bild

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>