Nytt år nya möjligheter

Gjorde du något 2013 som du aldrig gjort förut?

Jag åkte på charterresa med all inclusive med min familj till Bodrum, Turkiet. Det var intressant att prova på, men kanske inget vi kommer att göra igen. Det är dock väldigt bekvämt som barnfamilj. Den som lever får se. 

turkey

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?

Ja, flera av mina vänner har fått sitt första barn nu i slutet av året. Jag bara längtar efter att få träffa deras nya små liv. 

Dog någon som stod dig nära?

Ingen närstående har gått bort det här året, det är bara att vara tacksam. Men Sverige förlorade en riktigt fin människa, författare, musiker och skribent när Kristian Gidlund gick bort. Det finns få människor som fängslat mig med sina texter som han gjorde. Alla kan lära sig något om livet genom att läsa dem. 

Vilka länder besökte du?

Vi var endast i Turkiet i år, det måste bli mer resor nästa år. 

Är det något du saknar år 2013 som du vill ha år 2014?

Kontinuitet, hela detta året har varit ganska rörigt och lite av en känslomässig bergodalbana. Jag har ifrågasatt var jag vill göra med mitt liv och på vilket sätt jag vill göra det. Jag har bland annat beslutat mig för att gå tillbaka till skolan efter nyår och har även dragit igång lite nya projekt som ni kommer få höra mer om under 2014. Jag känner mig hoppfull och nyfiken inför 2014. 

Förra året saknade jag tid med familjen vilket jag verkligen tagit igen under 2013, det känns otroligt bra. Vi hade en underbar sommar ihop med 10 veckors ledighet tillsammans. 

midsommar 2013

Största misstaget?

Att börja tvivla å mig själv, sådär som man kan göra ibland och tänka att jag ofta haft tur i livet men att allt inte kommer gå som på räls i evighet och efter uppgång kommer säääkert nedgång and all that jazz…så löjligt! Det är sällan just turen som tar en framåt i livet utan snarare ens egna driv, saker som jag vet men  glömmer bort ibland. 

Bästa köpet?

Måste bli mina sneakers. De är inte mest använda men helt klart skönast.  Jag har vägrat sneakers under många år för att det inte känts som jag. Men de är ju så himla skönt och nu  finns det verkligen en uppsjö av roliga sneakers att välja på.  Dock gillar jag bara höga än så länge. 

sneakers

Gjorde någonting dig riktigt glad?

Att sommaren var så himla fin, lång och härlig. Vi var ute varje dag och lekte ända in i oktober. 

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Lite ledsnare än förra året men betydligt gladare än vissa andra år. 

Vad önskar du att du gjort mer?

Fler galna upptåg. 

Vad önskar du att du hade gjort mindre?

Bekymrat mig. 

Blev du kär i år?

Min kärlek är fortfarande samma man som funnits i mitt hjärta och mitt liv sedan 1999. 

in you

Favoritprogram på TV?

TV? Jag kör alltid med Netflix och ser jag på TV är det alltid Play. 

Bästa boken jag läst i år?

Jag läser så otroligt många böcker om året så det är svårt att völja. Men den viktigaste svenska boken i år är solklart Kroppspanik av Julia Skott. 

Största musikaliska upptäckten?

Gadjos, som är ett band som spelar balkan beat.  Jag blir sjukt pepp av deras musik och vill brista ut i spontandans.  

gothenburg_gadjos

Något du önskade dig och fick?

Kläder från Asos, jag vill alltid ha nya kläder från Asos. 

Något du önskade dig och inte fick?

Inte vad jag kan komma på, det skulle vara något värdsligt. 

Vad gjorde du på din födelsedag 2013

Vi åt färska räkor och drack bubbel samt shoppade från Asos. 

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?

Fler resor och självklart fler  klänningar, alltid fler klänningar.

flygplan

Vad fick dig att må bra?

Min familj och mina roliga vänner och framför allt den underbara sommaren som varit den bästa på år och dar. 

De bästa nya människorna du träffade?

Bland annat Christina som bloggar på Fatshion Riot. 

Mest stolt över? 

Att jag bloggat i fem år och fortfarande brinner för min blogg och kämpar mot en värld som anser att alla som inte följer idealet borde skämmas. 

Men även att jag vågade börja skriva på en bok jag länge velat skriva. Om det blir något av den vet jag inte. ( dvs om någon kommer vara intresserad av den) Det enda jag vet är att jag verkligen älskar att skriva, vilket känns glasklart efter att jag satt igång den här processen.

Högsta önskan just nu?

Att 2014 ska bjuda på massa energi till olika roliga projekt, skola, familj och vänner bloggen och gärna några härliga resor. 

Vad önskar ni er av 2014?

Jag vill passa på att önska er läsare ett Gott Nytt År!

happy new year

All kärlek /Thina

 

Posted on by Thina in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

2 Responses to Nytt år nya möjligheter

  1. Christina says:

    Åh söta Thina! Du var verkligen också en höjdpunkt för mig under 2013! Jag tror 2014 kommer vara ett bra år för oss ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA-bild

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>