Kroppspeppande Burlesque

The Ravishing byrds burlesque (1)Veckans bästa pepp kommer från den härliga burleskgruppen The Ravishing Byrds Burlesque. Titta på det här klippet från SVT och känn hur glad och peppad man blir. Kanske är Burlesque något för just dig?

Jag gillar verkligen att de aktivt väljer att bryta normen med sina kroppar och vill avdramatisera hela tjaffset med ”den perfekta kroppen”. Det jag personligen gillar mest med burlesque är just att vi får se ett bredd utbud av olika kroppar avklädda, och att de ser precis ut så som människor faktiskt gör i verkligheten. Det är så äkta det kan bli och jag tror det är både viktigt, nyttigt och befriande.

Det är en otroligt frihet att känna att man trivs i sitt eget skinn och det märks verkligen att tjejerna i The Ravishing Byrds Burlesque gör. Jag hoppas att vi får se mycket mer av dem i framtiden.

/Thina

 

Posted on by Thina in Check this out, Curve Boost and tagged , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Kroppspeppande Burlesque

 1. Karin says:

  Vad trist att du nästan slutat blogga, saknar dig (men förstår också att du har annat att göra så klart.) Läser alltid dina inlägg!

  • Thina says:

   Hej Karin!

   Det har varit mycket nu ett tag, jag pluggar och jobbar samtidigt med två stora projekt plus bloggen och ett annat extraprojekt vid sidan om. Men jag lovar jag kommer fortsätta blogga.Tusen tack för att du kommenterar, det kommer hända spännande saker framöver så mycket kan jag lova dig. All kärlek / Thina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA-bild

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>