Liv och Shopping

Senast shoppat Beyond SizesIdag shoppade jag för första gången på evigheter! Det blev utan att tänka på det bara massa överdelar. Koftorna kommer från Cubus och är jättestora och härliga. Jag har en vinröd sedan innan, men ville gärna ha en svart och grå. Toppen kommer från Monki och den tänkte jag matcha med svart kjol, precis som jag tänkt göra med den puderfärgade tröjan från H&M. Har ni förresten märkt att H&M har börjat med XL i butiken i vissa plagg. Bra där H&M, ett steg i rätt riktning.

Livet har sprungit på i 120 sedan nyår, jag har börjat läsa en otroligt intressant kurs på universitetet om konflikthantering. Det är så himla kul att jag skuttar till skolan på morgonen. Dessutom jobbar jag med två stora projekt vid sidan om skolan, ett annat längre skrivprojekt och så försöker jag hinna med att blogga. Även om bloggen inte varit speciellt aktiv just nu så kommer jag inte att sluta blogga. En sak kan jag lova er, det kommer att hända spännande grejer i vår, så håll utkik! Åh jag bara längtar efter att få dela med mig av allt till er. Men ni får vänta lite till.

Just nu håller jag på att rensa ut garderoben, jag har verkligen tröttnat på en hel del av mina kläder och längtar verkligen efter förnyelse. Vad är ni själva sugna på i vår?

Massa kramar / Thina

Posted on by Thina in My life in general, Shopping and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA-bild

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>