My Mad Fat Diary s2

My Fat Diary s 2

Snart drar den andra säsongen av My Mad Fat Diary igång, det får ni inte missa. Har ni inte sett första säsongen så gör det nu, jag har skrivit om den här. Jag gillar verkligen den här serien och tycker att TV4 eller SVT borde köpa in den.

YouTube Preview Image

Den är verkligen sevärd så kryp ner i sängen eller i soffan och kolla på första säsongen, det är en perfekt dag för det. Själv ska jag gå på Hip Hop.

Ha en härlig söndag alla!

/Thina

Posted on by Thina in Check this out and tagged , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to My Mad Fat Diary s2

  1. caroline says:

    Ja, den är underbart bra! Jag strecksåg första säsongen av detta tv-program. Och vilken bra musik de spelar i varje avsnitt. :)

  2. Sia says:

    Tack för tipset, Thina! Jag har sett hela första säsongen nu tack vare det här inlägget av dig och jag älskar serien. Jag läser din blogg då och då och tycker att du är så himla bra och att du har intressanta och vettiga åsikter som jag är glad att jag får ta del av. Kram.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA-bild

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>