Skor

Shoes Thina 2014

 

Skor är något en aldrig kan få för mycket av. Just nu hade jag gärna velat klicka hem alla dessa. Vad vill du ha på fötterna?

/Thina

 

 

Posted on by Thina in Inspiration and tagged , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Skor

 1. Linnéa says:

  Om jag skulle få köpa ett par..jag menar flera par, då skulle jag klicka hem ett par nya svarta converse slim-modellen, ett par svarta Dr.Martens, ett par svarta ballerinaskor

  Jag kan nog komma på fler ;)

 2. Lenore says:

  Jag vill ju säga platåskorna från H&M, men jag har gett upp platåskor med så mjuk sula, jag går extremt snett med mina fötter och efter en vecka har jag lagt vikten så fel att skorna redan är alldeles sneda :P Så då lutar jag ännu mer (har olika långa ben, bara 1,5 cm, men det räcker :P ) Så jag får nog säga att jag gillar sheena väldigt mycket! (Även om jag i hemlighet drömmer om ett rakt bäcken och lika långa ben! ;) )

 3. Lovisa says:

  Bikerboots. Den drömmen lämnar mig inte.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA-bild

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>