Senast Shoppat

hemklickat

Jag har inte haft en sådan svart period på många år, men nu kan jag inte motstå allt svart och snyggt som bara tycks ropa KÖP MIG! Dessa klänningar och en kjol och en annan klänning klickande jag hem från Asos för ett tag sedan. Jag har fått hem allting utan klänningen med vit krage. Vad är ni sugna på till våren?

Jag tänkte ge mig ut i butikerna i veckan, då blir det mer tips. Troligtvis mest från butiker som säger regular sizes.

Nu måste jag springa iväg till skolan. Puss på er!

/Thina

Posted on by Thina in Shopping and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA-bild

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>