1 mars Blogg100

Jag har joinat blogg100. Vad har jag gjort?!!!FannySkriverAnsokan

Egentligen är jag kanske en destruktiv person som ger mig på blogg100 i år igen när jag har så sjukt mycket annat i livet. Å andra sidan tänker jag att det är ett bra sätt att berätta om allt det där som är ”så mycket”. Utan att behöva känna prestation över att alla inlägg ska vara viktiga. Ni får helt enkelt följa med mig som en vän på axeln. Jag tycker så himla mycket om att blogga, det är ju min ventil för allt jag tycker är viktigt och kul. Att vara med i blogg100 ger en massvis av anledningar till att skriva om både litet och stort. Var med själv vettja!

Dessutom är det en fest i slutet av de 100 dagarna då alla som varit med kan samlas och fira.  Så varken ni vill eller inte så kommer ni att få se och höra en hel del av mig här på bloggen framöver.

Puss och kram på er alla där ute!

/Thina

 

 

Posted on by Thina in Check this out. Bookmark the permalink.

One Response to 1 mars Blogg100

  1. Åsa says:

    Vi vill gärna!

    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA-bild

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>