Marina Rinaldi

Marina Rinaldi  är en av de mes framstående high end plus size designers i världen idag och syster till varumärket Max Mara. Marina Rinaldi kommer från Italien och utstrålar både lyx och klass.

Marina Rinaldi1

MARINA RINALDI 3MARINA RINALDI

CMYK_GIORNO_9_060_C.tif

Nu har de öppnat upp sin webshop för oss som bor i Europa. Många har längtat efter att kunna köpa mer lyx och inte enbart polyester som mycket av plus size kläderna från kedjorna är gjorda i. Gå in och ta er en titt, vilka är era favoriter och framför allt är ni beredda att betala för lyx?

Fredagskramar /Thina

Posted on by Thina in Check this out and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

7 Responses to Marina Rinaldi

 1. Ann-Charlotte says:

  Verkad inte som att de levererar till Sverige

 2. Marie-Louise says:

  Jag gillar Marina Rinaldi och har köpt en del plagg på rea när jag rest ute i Europa. Tyvärr är det mesta inte fritt från polyester, och det tar emot att lägga x antal tusenlappar på en sådan klänning. Är yttermaterialet i tex bomull är oftast plagget fodrat i polyester vilket är himla trist.

  • Thina says:

   Jag förstår inte riktigt hur de tänker där, det är ju själva polyester som gör att det blir både varmt och statiskt. Trist.

 3. Karin says:

  Inte helt riktigt ang polyestern! Idag gör man polyestern att likna den fibern man vill, den kan alltså likna bomull i känslan men har en egenskap som är avsevärt bättre, den suger inte upp fukt, alltså samlas inte svetten i plagget och blir fuktigt och luktar.
  Billiga plagg där polyester inte har en bra behandling kan ofta bli lite statiska MEN om polyestern är lite bättre utförd kan den vara kanon att ha på sig! det är faktiskt bra med en liten inblandning av polyester i ex bomullsplagg, de håller formen bättre och håller även färgen bättre. Det händer mycket för att utveckla den typ av fiber för att minska ex bomull för att minska slitaget på våran jord, så var inte rädda att prova. (Men visst fina det en del skräp produkter som är jätte obekväma med polyester, men likväl en bomull som vrider sig, krymper och blir grå eftersom den inte kan behålla den svarta färgen den färgats i.)

 4. Tweety6 says:

  Snygga kläder :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA-bild

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>