Isaac Mizrahi talks Plus Size

Isaac Mizrahi

Isaac Mizrahi har varit väldigt framgångsrik inom modebranschen i snart 30 år sedan hans första kollektion år 1987. Dessutom verkar han galet charmig som vi kan se på Project Runway Allstars, där han är  domare.

I dagarna blev han  intervjuad för Huffpost Live där gästerna får svara på frågor från läsarna. En fråga handlade om Project Runway där Kathy undrande när vi kommer att få se de tävlande designa för plus size tjejer. Personligen anser jag att de borde dedikera en hel säsong åt plus size design för DET hade varit en perfekt utmaning som kunde sätta spår i hela branschen.

PÅ Huffpost Live startar en diskussion om huruvida Isaac håller med om att plus size är underrepresenterat i modeindustrin. Självklart tycker han det och säger  ”I don’t like segregation, I like incorporation, I like integration, If you’re going to do clothes, you need to do them in a whole size range.” Kolla in klippet här. Låt mig sedan få hör vad ni tänker.

Love /Thina

 

Posted on by Thina in Check this out and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA-bild

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>