Drunknar jag?

prov

Just nu har vi en 15-poängs examinationsuppgift att lämna in på söndag. Självklart går jag direkt tillbaka till de gamla tentamönstret och går ner mig helt totalt. Sitter hemma och skriver, grubblar, analyserar och blir småknäpp på kuppen. På söndag blir jag människa igen. Innan dess ska jag ta mig igenom ett barndisco också utan att tänka för mycket på Glasl’s eskalationstrappa eller Galltungs ABC-modell.

Dags att grubbla vidare, jag har en konflikt att lösa och analysera.

Fridens Liljor / Thina

Posted on by Thina in My life in general and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA-bild

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>