Ses vi i morgon?

Think BigNi från göteborgsregionen glömmer väl inte att komma förbi lokalen på Såggatan 42 i Majorna, Göteborg i morgon. Då jag och ett gäng fantastiska plus size-tjejer kommer sälja ut valda delar utav våra garderober. Förra gången var en succé och det hoppas vi att det kommer bli även denna gång. Vi kommer att sälja kläder i storlek 42-56, skor i blandade storlekar och en hel del accessoarer. Att till mycket bra priser.

Dörrarna slås upp klockan 12:00och vi håller på till 17:00 eller så länge det finns kläder kvar. Vi bjuder på fika och grymt häng undertiden ni shoppar. Kom och fynda och mingla med oss! Gå gärna med i vårt facebook-event. 

Välkomna önskar Anja, Anna, Christina, Elin, Hanna, Media, Åsa och jag.

Hoppas vi ses / Thina

Posted on by Thina in Check this out. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA-bild

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>