FeTT Magazine

Nu kan jag äntligen berätta vad det är vi har sysslat med i hemlighet de sista månaderna. Som jag längtat!

Så här är det: Jag, Charlotte och Christina har startat upp Sveriges första svenska onlinemagasin för plus size tjejer. FeTT Magazine!

Vårt mål med tidningen har varit att skapa en helt ny typ av tidning för och av plus size tjejer, helt fri från kroppshets. En tidning som inspirerar och utmanar läsarna att se saker annorlunda, både i sig själva och i världen, med fokus på mode, trender & fat acceptance.

Fett Magazine Anna och Christina

Det har varit fantastiska månader där vi jobbat med design, innehåll, stylat, fotat och planerat och nu är allt äntligen igång.

Hoppas att ni kommer gilla vad ni ser och läser och självklart att ni kommer vilja följa med på den här resan. Vi trampar upp ny mark för varje fotsteg vi tar. Men vi tror att det är dags nu. Att Sverige kanske är redo för att ta emot ett onlinemagasin för tjejer med normbrytande kroppar. Vi vet att det behövs ett alternativ, vi har själva saknat och längtat efter det och om man saknar något varför inte göra något åt det själva? Det gjorde vi och det blev FeTT Magazine.

Gå nu genast in och titta, läs, dela och kommentera. Säg vad ni tycker.

All min kärlek

/Thina

Posted on by Thina in Check this out and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

17 Responses to FeTT Magazine

 1. Åsa says:

  Å vad roligt! Stort grattis! Har precis läst ”i min garderob” super!
  Lycka till! Kram Åsa

 2. Lenore says:

  ÅH VAD KUL! :D (Ja, jag skriver i caps när jag blir exhalterad!)

 3. Ravna says:

  Åh vad roligt!
  Vad bra allt ser ut.
  Måste börja prenumerera på en gång :)

 4. Loe says:

  Hej och grattis!
  Vad glad jag blir över ert engagemang! Jag var naturligtvis inne och tittade på sidan och gillade verkligen vad jag såg. Jag kommer att rekommendera den till alla som kan tänkas vara intresserade!
  Lycka till!

 5. Carina says:

  Heja er Tipsar hos mig

 6. Sandra says:

  Kikat, bra koncept. Tyckte bara att det var lite trist med att alla modellerna såg så ”oglada” ut. Ser fram emot gladare modeller framöver.

  • Thina says:

   Det handlar snarare om temat än om modellerna skulle jag säga. Olika teman olika glada modeller, du kommer få se leende modeller framöver oxå.

 7. Lina Carlsson says:

  Men waowww va grymt!!

 8. Anna J says:

  Härligt jobbat, har kollat runt lite nu och det ser bra ut. Ska kolla mera imorgon när inte mina ögon värker av trötthet. Lycka till med ert fina magasin!

 9. Sara says:

  åh, såå bra!!! Ville också säga att jag läste den på mobilen först, och layout etc var helt superperfekt! Ibland kan det ju vara jobbigt att kollla hemsidor etc på mobilen, men med er tidning hade jag inga problem. Gillar verkligen layout etc, men mest gillar jag ju innehållet! Tack tack

 10. tantshara says:

  Så fett jäkla grymt! Ni är bäst! Har länkat till er :)

 11. Weronica says:

  Men WOW! Så välgjort med bra skrivna texter och snygga bilder.

  Grattis till Er underbara, fria, täkande, kloka och smarta kvinnor som satt ihop detta ”magazine”. All välgång till Er!

 12. Karin says:

  Jättekul, ska bli roligt att läsa!!

 13. Aniou says:

  <3 Hurra hurra hurra! Äntligen! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA-bild

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>